05-12-12

UNIHOCKEY 5 en 6 LA

Vandaag was er het jaarlijkse unihockeytornooi in Zwalm voor de kinderen van het 5de en 6de leerjaar ! Het werd weer een namiddagje vol sport en plezier ! We hadden 2 ploegjes ingeschreven per leerjaar (meeste deelnemers van alle scholen, proficiat Asperse sportertjes) ! Aangezien we niet genoeg meisjes hadden voor een volwaardige ploeg speelden al onze stoere meisjes bij hun vrienden - jongens mee !!

In het 6de mochten ze de ploegjes zelf verdelen op voorwaarde dat we 2 gelijke ploegjes hadden zodat iedereen veel plezier aan deze namiddag zou hebben ! Zo gezegd zo gedaan ! Onze beide ploegjes legden beslag op een 4 de en 5de plaats , magnifiek , dames en heren ! en qua fair play verdienden we zeker de gouden medaille !

In het 5de verdeelde meester Steven zelf 2 evenwaardige ploegjes en het resulteerde ook in schitterend spel en dito resultaat ! Ieder ploegje won al zijn wedstrijden in hun respectievelijke poule en dus kregen we een GROTE finale onder vriendjes !

Meester Steven hoopte stiekem op een gelijkspel en de goden waren hem welgezind ! Na een bloedstollende finale stond het scorebord op 2-2 te flikkeren ! Beide ploegen dus een GOUDEN medaille !

Dikke proficiat aan iedereen die mee was voor jullie inzet en spel, maar vooral voor jullie voorbeeldige fair play

een trotse

Meester StevenStoer

tot een van de volgende tornooien

16:35 Gepost door team GBS Asper | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.