27-06-13

NOG LAAT NIEUWTJE UIT 6 LA

Nieuws !!! Goed nieuws !!! Ongelooflijk goed nieuws !!! … voor het 6de leerjaar

 

Enige tijd geleden namen wij, het 6de leerjaar,  deel  aan het project ‘Max zoekt een klas’ door logo’s van Max Havelaar te verzamelen. We kleefden 24 affiches vol, dus een totaal van 1200 logo’s !

 

Voor de 2de stap binnen dit project, maakten we onze eigen versie van ‘The chocolate song’ van Pieter Embrechts. Via deze link zie je onze klas in actie !http://youtu.be/m82TWuVeyHM

 

Als 3de stap stuurden we de gemeente GAVERE een uitnodiging na te denken om ‘FAIRTRADE-gemeente’ te worden. Dit werd door een enthousiaste schepen onderzocht en op het schepencollege gebracht. We wachten op verder nieuws...

 

We hoopten stiekem op een positief onthaal van onze inzending …

De maanden gingen voorbij …

Tot we vorige week, dinsdag 19 maart, onderstaand mailtje ontvingen … geniet alvast mee! 

Description: Description: Description: cid:image001.jpg@01CBBBBD.87EA6690

 

PROFICIAT !!!

 

Jullie zijn genomineerd om straks de FAIRSTE KLAS van Vlaanderen te worden !

 

Max (uit Ghana) en Pieter Embrechts zijn zo in de wolken over de inzendingen dat we samen met de chocoladejury een heerlijke verrassing voor jullie hebben.

 

Uiteraard kan er maar één klas dé Fairste klas van Max zijn maar de inzendingen waren zo indrukwekkend dat we de top 10 van de strafste faire inzendingen willen belonen.

Sommige klasjes blonken uit in een super creatieve spot, anderen hadden een heel leuke eigen tekst geschreven! Daarnaast zijn er klassen die mega veel projecten georganiseerd hebben en massa’s posters gespaard  hebben. Max en Pieter willen ze allemaal de kans geven om deel te nemen aan een groot chocoladefeest, want het zou niet helemaal fair zijn als maar één klas in de chocolade valt! Op dit feest wordt uiteraard de finale winnaar bekend gemaakt (zij krijgen het podium, samen met Pieter Embrechts) maar eigenlijk zijn jullie sowieso allemaal al winnaars ;) SPANNEND!

 

Daarom nodigen we jullie klas uit in de ZOO van Antwerpen op 31 mei voor een groot chocoladefeest! De tickets krijgen jullie gratis van Max Havelaar, dit maakt deel uit van jullie prijzenpakket. Vanaf 9u30 zijn jullie dus welkom in de ZOO, om 14 u start dan in de Marmeren zaal het chocoladefeest met de bekendmaking van de absolute winnaar. We trakteren jullie op een leuke namiddag vol chocoladeplezier, muziek en dans en uiteraard zingen we samen met Pieter ‘the chocolate song’. Het einde is voorzien rond 16u.

 

Het enige waar jullie zelf moeten voor zorgen is vervoer (de Zoo ligt pal naast het centraal station) en de lunch voor ’s middags.

 

Stel dat jullie er niet bij kunnen zijn (zou super jammer zijn) en jullie zijn niet de hoofdwinnaar, dan zullen we jullie prijs opsturen.

 

Laten jullie mij snel iets weten?

 

Ingrid Bottelberghs

19:36 Gepost door team GBS Asper | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.