23-11-14

GROETJES UIT 2/3 KA

In onze klas vierden we ook Halloween en plots zat onze klas vol met heksen,  vampieren en skeletten…  Eventjes poseren vonden ook de  “griezels” uit 2/3KA leuk en de grote kleuters knutselden er ook een lantaarn bij om zo op griezelpad te kunnen gaan.

Daarnaast kwam ook de prinses van  “VIESVUILLAND” bij ons op bezoek. De kinderen genoten met volle teugen en waren dan ook enthousiast om de prinses te helpen om al het afval te sorteren maar vooral ook om tips te zoeken om minder afval te produceren.

Daarna gingen we aan de slag in onze klas. We kleurden, leerden van alles over afval en knutselden er op los. Daarbij gebruikten we allerlei afvalmateriaal en er ontstonden hele verrassende knutselwerkjes zoals zandlopers, vliegtuigen…

Eventjes nemen we af en toe ook een rustpauze en kijken en lezen we allen in de boekjes. Er worden allerlei verhalen verteld. En wat blijkt … plots hadden we een nieuwe juf in de klas nl juf Ella. Als een “echte juf” vertelt Ella het sprookje van Assepoester en iedereen luistert aandachtig zelf juf Kristien.

 

Vele groetjes uit 2/3KA

12:08 Gepost door team GBS Asper | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.